Where Technology is Driving Business Transformation

Over ons

TecnoFuture is een vooruitstrevend adviesbureau

TecnoFuture helpt opdrachtgevers met het ontwerpen én implementeren van middellange-termijnstrategieën voor organisaties. Daarbij ligt de focus van het adviesbureau op innovatie (onder meer in bedrijfsproces, portfolio en klantrelatie), technologie (als middel voor waardecreatie of complete transformatie) en strategie (het creëren van groeiopties, met aandacht voor uitvoering). Technologie is in alle industrieën een ‘disrupter’, maar ook een ‘enabler’ voor businesstransformatie.

Ervaren professionals

TecnoFuture is een schaalbare flexibele netwerkorganisatie van industrie-experts en ‘thought leaders’ in technologiegedreven verandering. TecnoFuture managed complexe strategieprocessen en managen of ondersteunen van de implementatie. Wij hebben minimaal 20 jaar ervaring in technologiegedreven industrieën.

Disruptie is het nieuwe normaal en de snelheid waarmee veranderingen ingang vinden neemt dagelijks toe. Hoe blijf je in zo’n omstandigheden competitief? TecnoFuture helpt organisaties door tegen een snel tempo te innoveren en nieuwe business ideeën te zoeken en te implementeren. 

De benadering van TecnoFuture bestaat uit een combinatie van verschillende disciplines: business development, marketing, projectmanagement, organisatieontwikkeling en veranderkunde. Deze kennis en kunde, gecombineerd met een rijke praktijkervaring, maakt van TecnoFuture een ideale partner voor organisaties die (willen) groeien en daarmee een gezond fundament voor de toekomst willen leggen. 

 Wat doet TecnoFuture:

  • Identificeert dé groeimotor om de klantwaarde een boost te geven
  • Formuleert innovatiestrategieën en implementeert ze in gevestigde organisaties
  • Introduceert innovatieve concepten
  • Stuur ondernemingsgerichte veranderingen binnen een organisatie 
  • Verwerf de inzichten om ondernemende innovatieve projecten binnen een organisatie te ondersteunen 

We zijn zelf ondernemers

We zijn flexibel in ons commerciële model en we zijn bereid te participeren in het bouwen en vormgeven van start-ups of compleet nieuwe organisaties. Zo werken we op basis van vaste of variabele beloning, maar ook voor een aandeel in gerealiseerde omzetstijging of kostenbesparing.

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op.